عطر ماده خوشبویی است که از مواد صنعتی و یا طبیعی ساخته می شود.مواد اولیه عطروادکلن از استخراج منابع حیوانی،گیاهی و یا روش های تولید مصنوعی مواد شیمیایی تهیه می شود.این محصول جزء پرطرف دارهای لوازم ارایشی و بهداشتی محسوب می شود که در هر رده سنی طرفدارهای بسیاری دارد.

عطر و ادکلن

دسته بندی عطر

عطر ها به سه دسته اصلی تقسیم می وشند:

اصیل (اورجینال) : این عطر ها توسط کارخانه مادر یا نمایندگی های دارای مجوز و تحت لیسانس با استفاده از مواد اولیه کارخانه مادر،پر و بسته بندی می شوند.

غیراورجینال (فیک) : این عطرها به لحاظ ظاهری شبیه به نمونه اصلی می باشند ولی عطرمایه آن ها از کارخانه مادر نمی باشد ومجوزی ازکارخانه مادر نداشته و از لحاظ کیفیت و ماندگاری تا حد قابل توجهی با نمونه اصلی آن متفاوت است.

نمونه (تستر) : این دسته از عطرها دقیقا همان عطر اصلی از کارخانه مادر می باشند و به منظور کمک به انتخاب مشتری روانه بازار شده اند.برای جلوگیری از فروش تستر ها ،آن ها را بدون درب و یا در جعبه هایی غیر از نمونه اصلی قرار می دهند.

ماندگاری عطروادکلن

میزان ماندگاری عطر به غلظت ،شدت و طول عمر ترکیبات معطر که در آن استفاده می شود بستگی دارد.هرچه درصد ترکیبات بیشتر شود؛ماندگاری و شدت عطروادکلن هم افزایش می یابد.

عواملی که بر چگونگی تاثیر عطروادکلن ها بر بدن دخیل هستند:

  • رژیم غذای:مصرف غذاهای ادویه دار،تندو چرب
  • مصرف داروها که می تواند خصوصیات عطر ها را تغییر دهد.
  • نوع پوست : ماندگاری عطروادکلن درافرادی که پوست چربی دارند،بیشتر است.

نحوه استفاده از عطروادکلن

بطورعرف ، عطروادکلن بروی نقاط نبض دار بدن پاشیده می شود. نقاطی مانند پشت گردن،پشت گوش ها،سمت داخل مچ،زانو و آرنج ها تا گرمای این نقاط موجب گرمی عطرشود ورایحه آن به طور مداوم پخش شود.البته با توجه به استفاده از مواد صنعتی در عطر ها ، استفاده مستقیم عطر برروی پوست پیشنهاد نمی شود.

نحوه نگهداری عطروادکلن

در صورت عدم نگهداری صحیح،ترکیبات استفاده شده در عطر ها می توانند کیفتشان را از دست داده و یا حتی کاملا از بین بروند.عواملی همچون:

  • اکسیژن (با استفاده ازپاشنده های اسپری می توان تا حد زیادی ازمجاورت اکسیژن با عطر جلوگیری نمایید)
  • گرما (بهترین دمای نگهداری 3 تا 7 درجه سلسیوس می باشد)
  • نور خورشید (در جای تاریک و دور از نور خورشید)
  • مواد الی خارجی

پس استفاده از ظرف های اسپری مانند بهترین گزینه برای نگهداری مناسب عطروادکلن ها می باشند.

خانواده های عطر

  • گل ها :رایحه هایی که شامل بوی یک یا چند گل هستند.
  • ازونی ، اقیانوسی یا آبی: جدیدیترین طبقه در خانواده عطر ها که به تولید عطر های دو جنسیتی نموده(عطر مشترک برای خانم ها وآقایان)
  • خوراکی:رایحه ای مانند دسر یا خوراکی
  • سبز:رایحه ای نظیر چمن کوتاه شده
  • مرکبات
  • میوه ای

انتخاب عطر مناسب هر فصل

دما تاثیر زیادی در نحوه درک بوی عطروادکلن ها دارد.آب و هوای گرم رایحه ی نوت های عطر را تشدید کرده ،در حالیکه هوای سرد عطرها را کمتر تبخیر می کند وبوی ملایم تری از خود برجای میگذارد.پس همانگونه که در فصول مختلف سال از لباس های مناسب فصل استفاده میکنید،باید در انتخاب عطر هم همین کار را انجام دهید.

 فصل بهار

عطروادکلن مناسب بهار،رایحه ای خنک،ملایم و تازه دارد و از خانواده برگ های سبز می باشد.

فصل تابستان

عطروادکلن مناسب تابستان با رایحه های خنک تر و تازه تر و از خانواده گل ها انتخاب می شود.

برچسب‌ها,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه